INFO

OPENINGSUREN

MAANDAG: GESLOTEN

WOENSDAG TOT VRIJDAG : geopend onder voorbehoud

ZATERDAG EN ZONDAG : 11U - 20U

Beschikbaar voor groepsreserveringen buiten de openingsuren

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN PRIVE-BOEKING

 

Wist je dat je met je Imagine Belgium ticket 50% van je NMBS ticket krijgt ?

Rue de la colline 24, 1000 Bruxelles
Heuvelstraat 24, 1000 Brussels

www.imaginebelgium.be
[email protected]

+32 2 681 15 80

CONTACT

VIND US

Metro : beurs/centraal station

Bus : grote markt

Trein station : Brussel centraal

Parking : grote markt interparking

Veelgestelde
vragen

flybox

1Wat is virtual reality?
Virtuele realiteit bestaat uit het projecteren van een universum in een helm waarin een toeschouwer ondergedompeld wordt. De bezoeker vliegt over België en geniet van levensechte beelden van het land, gefilmd door Imagine Belgium en het bedrijf de pinxi. De bezoeker kan in alle richtingen kijken, 360 graden.
2Is er een minimumlengte voor kinderen?
Nee, de deelnemer zal op een schommel zitten om de indruk van een zip line te simuleren. Er zullen echter wel vaste zitplaatsen beschikbaar zijn voor mensen die niet op deze structuren willen zitten.
3Hoeveel mensen kunnen er tegelijk deelnemen?
Flybox by Imagine Belgium opent zijn deuren in september met 12 opstijgstructure. Later zullen er tot 25 mensen kunnen deelnemen aan de ervaring. Het is ook mogelijk om in groepsverband te reserveren.
4Kunnen we deelnemen aan de experimenten met een bril?
Natuurlijk kunt u uw bril onder de virtual reality set houden.
5Wordt je er misselijk van?
Voor de overgrote meerderheid van de bezoekers, nee. De bewegingen van de zip line zullen je bewegingen begeleiden en je hersenen dus de bewegingen laten voelen die ze waarnemen. Dit is niets zoals de virtual reality ervaringen die een achtbaanfilm, motorritten of acrobatische vluchten projecteren, waardoor de toeschouwer zijn evenwicht verliest en misselijk wordt.
6Is de Flybox een sensatie of geeft het je hoogtevrees?
De Flybox-attractie is ontworpen om een rit boven België te bieden, met prachtige uitzichten en aangename sensaties. De vliegervaring kan indrukwekkend zijn, maar bovenal willen we je het plezier geven om over de Belgische monumenten en magische plekken te vliegen en je het land op een nieuwe manier te laten zien! Als u echter gevoelig bent voor hoogtevrees, raden wij u aan om uw plaats te verlaten.
7Is het toegankelijk voor mensen met gezondheidsproblemen of zwangere vrouwen?
De vlucht is rustig, maar voor uw veiligheid moet u in goede gezondheid zijn en niet lijden aan hoge bloeddruk, hart-, rug- of nekproblemen, epilepsie of andere gezondheidsproblemen die verergerd kunnen worden. De attractie wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. Neem bij twijfel vooraf contact op met uw arts.
8Is de attractie geschikt voor ouderen?
Flybox verwelkomt een intergenerationeel publiek en wil ouderen aanmoedigen om virtual reality te komen uitproberen.
9In welke taal wordt het gehouden?
De Flybox-ervaring is beschikbaar in elke taal. De film die wordt geprojecteerd in de virtual reality koptelefoons heeft geen audiocommentaar. De locaties worden echter wel in het engels op het scherm geschreven. De bezoeker wordt alleen meegesleept door de beelden en de muziek.
10Zijn er outfits die niet worden aanbevolen (Stilettohakken, korte rok...)?
Er zijn geen outfits die niet worden aanbevolen om onze virtual reality attractie te proberen.

tickets

1Wat is in de prijs inbegrepen?
Het Flybox-ticket is inclusief de ervaring. Wanneer u gebruik maakt van onze Photo Booth, kunt u uw foto's direct online uploaden via uw e-mailadres. Indien u uw foto's op papier wenst te ontvangen, zal Imagine Belgium ze tegen een meerprijs ontwikkelen.

booking

1Hoe maak ik een reservering?
Om een reservering te maken moet u door Ticket Master gaan. Wij moedigen e-tickets aan, zoals bepaald in de covid-19 maatregelen.
2Is het mogelijk om ter plaatse te lunchen?
Het is niet mogelijk om ter plaatse te lunchen. De site biedt geen cateringservice aan. Picknicks zijn niet toegestaan. Er is echter een veelvoud aan restaurants op de Grote Markt en op loopafstand van onze ervaring. Vraag advies aan de receptie, wij begeleiden u graag!
3Kunnen we met schoolgroepen komen?
Flyblox is beschikbaar voor schoolgroepen op reservering. Neem contact op met onze verkoopafdeling: [email protected]
4Kunnen we privatiseren?
Flyblox kan geprivatiseerd worden voor allerlei soorten evenementen: seminars, teamgebouwen, jubilea, vrijgezellenfeest, recepties, enz. Wij beschikken over een zaal die tot 100 personen kan ontvangen met een adembenemend uitzicht op de Grote Markt! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling: [email protected]