FLYBOX

U bent net in Brussel aangekomen, maar weet niet welke bezienswaardigheden u eerst moet bezoeken? U wilt het beste uit deze zomer halen door uw eigen land te (her)ontdekken ? Of bent u gewoon op zoek naar een spannende nieuwe activiteit met uw familie en vrienden? Kom dan België ontdekken zoals nooit tevoren met Flybox!


Imagine Belgium opende deze zomer een gloednieuwe virtual reality ervaring in het hartje van Brussel. Zet uw VR-bril op en stijg op vanpp de Grote-Markt in Brussel.. Ja, u staat letterlijk op het punt om te vliegen ! Vanuit het hoofdkwartier van Imagine Belgium zit u op een schommel en wordt u geteleporteerd door heel België.


Vlieg over de drukke stad van Antwerpen, ontdek de trap van Bueren in Luik, vaar over de Brugse kanalen of neem deel aan een fietswedstrijd in Vlaanderen. Er zijn zoveel dingen te zien ... en dit is nog maar een voorproefje van wat je gaat ontdekken ! Kom deze gloednieuwe virtual reality ervaring uitproberen en kies dan waar je naartoe wilt.

5 REDENEN OM TE VLIEGEN
MET FLYBOX

Een
meeslepende
virtual
reality
ervaring

Bekijk 10
bekende
bezienswaardigheden
in Belgie in
van dicht bij!.

Unieke
beelden gefilmd
vanuit nooit
eerder vertoonde
standpunten

In het
hartje van Brussel
(op de Grote-Markt)

Een
spannende
ervaring om te
delen met familie
en vrienden

Niet te missen! Het is ABSOLUTELIJK noodzakelijk om de Fly Box-ervaring te komen testen die wordt aangeboden bij Imagine Belgium, het is adembenemend! Ik had de virtual reality activiteiten al een of twee keer getest, maar deze overtreft alle andere...

- Monsieurpruvost

geweldige ervaring bij Imagine Belgium! Toen we langs de Grote Markt kwamen, wilden we hun FlyBox testen . Het was de eerste keer dat ik virtual reality testte en ik vond het geweldig. Het is een geweldige manier om over België te vliegen en de rijkdom van ons land te (her)ontdekken. Er zijn veel plaatsen die ik niet eens kende! Toeristen zullen het geweldig vinden!...

- Virginie

Een zeer onderhoudende manierom Belgiëte (her)ontdekken! Perfect gesitueerd en het team is zeer vriendelijk en professioneel.

- Henry-John Muuls

Hield van deze ervaring! Zou 100% aanbevelen 🤗

- Anais

Magisch en verrassend 👏

- Dominique

UW REIS DOOR BELGIË

NIET UW TRADITIONELE
FOTOBOOTH

Herbeleef de beste momenten die je hebt meegemaakt tijdens de vlucht: maak een aantal foto's met de achtergrond van uw keuze ! Een leuke herinnering om te delen met uw familie en om voor altijd bij te houden !

Panora.me, de stad Brussel en Imagine Belgium zijn een partnerschap aangegaan om de beste selfie-ervaring te geven die je ooit in Brussel zal beleven! Zoek vanop de Grote-Markt de panora.me terminal en kijk naar ons gebouw.

Je krijgt een geanimeerd beeld van jezelf op de Grote-Markt. Het enige wat je moet doen is lachen voor de camera ! Dit is het soort souvenir dat je zult willen delen met al je vrienden op sociale media.

EEN WINKEL DIE ER TOE DOET

Shop bewust bij Imagine Belgium. Waarschuwing: u zult geen gebruikelijke souvenirwinkel met domme brolvinden die ergens anders in de buurt van de Grote Markt van Brussel worden verkocht . Bij Imagine Belgium hebben we de beste producten en merken geselecteerd voor de beste klanten (dat bent u !). Onze winkel draait rond drie verschillende maar complementaire thema's. Ontdek ze terwijl u op bezoek komt bij Flybox!

EEN ZORGELOZE ERVARING VOOR HET HELE GEZIN

Imagine Belgium zet u veiligheid op de eerste plaats. Geniet van onze nieuwe VR-ervaring in een veilige omgeving. Wij zetten ons in om u een ervaring te garanderen die is goedgekeurd door de huidige sanitaire regels:

Beschermings-
middelen voor elke VR-set

Veilige afstand van 2m tussen elk station

Beperkte toegang volgens de covid-19 beperkingen

Zorgvuldige aandacht voor de reiniging van onze apparaten

Online ticketing