Sans titre

nieuwe openingstijden

Imagine Belgium is open op zaterdag en zondag en alle dagen tijdens de krokusvakantie !
Boek mijn bezoek

DANKZIJ VIRTUAL REALITY REIZEN DOOR BELGIË

Kom België ontdekken zoals nooit tevoren met heel je familie ! Imagine Belgium opende deze zomer zijn deuren met een gloednieuwe virtual reality ervaring in het hartje van Brussel. Zet uw VR-bril op , stijg op vanaf de Grote Markt in Brussel en vlieg over de drukke stad van Antwerpen, ontdek de trappen van Bueren in Luik, vaar over de Brugse grachten of neem deel aan een fietswedstrijd in Vlaanderen.

Dankzij een ongelooflijk realistische vlieg sensatie en indrukwekkende 360°-beelden biedt Flybox u een originele manier aan om de hoofdstad van Europa te verkennen zoals u die nog nooit eerder hebt gezien! Zet u schrap, de toekomst van het toerisme is nu!

KOOP JE TICKET NU MEER INFORMATIE OVER FLYBOX

EEN EVOLUTIEF
PROJECT

IMAGINE BELGIUM? DE TOEKOMST VAN HET TOERISME IS NU!

Imagine Belgium brengt je toeristisch avontuur naar een hoger niveau. Het draait allemaal rond innovatie!
Imagine Belgium is een langdurig project. Ontdek deze zomer onze allereerste VR-reis en kom volgend jaar terug voor een volledige, meeslepende show.

Wil je reizen en tegelijkertijd de planeet redden ? Neem de trein en geniet van een stress vrije reis dankzij de NMBS. We zijn erg trots op ons eigen Flybox Discovery Ticket bij de NMBS. Koop hier uw Flybox-tickets , ga naar de Discovery Ticket-pagina op de website van de NMBS, log in met de code dat op uw Flybox-ticket staat en krijg een korting op uw treinreis! Supergemakkelijk toch ? Vergeet niet dat kinderen onder de 12 jaar gratis kunnen genieten van de treinrit !

EEN ZORGELOZE ERVARING VOOR HET HELE GEZIN

Imagine Belgium zet u veiligheid op de eerste plaats. Geniet van onze nieuwe VR-ervaring in een veilige omgeving. Wij zetten ons in om u een ervaring te garanderen die is goedgekeurd door de huidige sanitaire regels:

Beschermings-
middelen voor elke VR-set

Veilige afstand van 2m tussen elk station

Beperkte toegang volgens de covid-19 beperkingen

Zorgvuldige aandacht voor de reiniging van onze apparaten

Online ticketing